От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

петък, 19 ноември 2010 г.

Салата "Маргарита"

Тази салата съм я видяла някъде и беше кръстена "Маргарита", така ви я предавам и  на вас. Прави се сега в този сезон. 
Сега ще я ви я напиша по памет, ще я потърся и ако има нещо неточно ще го поправя.
Сваряват се 2-3 големи картофа, обелват се и се нарязват на дребни кубчета.
1 стрък праз се нарязва на тънички колелца или полумесчета. 
1 добре измита глава червено цвекло се сварява, но не обелена. Чак когато се свари се обелва и се нарязва също на дребни кубчета. 
2-3 яйца се сваряват , обелват и нарязват. 
Няколко кисели краставички се нарязват на кубченца.
Накъсани розички кисел карфиол.
Грах не си спомням дали имаше , но бих сложила 1 ч.ч сварен от консерва.
Това всичкото се разбърква в една голяма купа първо на сухо и после му се прибавя 1-2 кутийки майонеза . Аз си я доподкиселявам с лимонов сок.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!