От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

петък, 12 ноември 2010 г.

Закуска за мързеливи домакини


В една подмазана с олио тава разплесквам едно готово тесто или си правя такова хлебно от малко топла вода , сол , мая и 1л. захар.
В тавата трябва да е тъ
нко най-много колкото пръст. Отгоре му разстилам 2 яйца размесени със сирене. Нарязвам му на парченца половин пакетче краве масло или ако нямам го напръсквам обилно с олио и го пека. Ако е с готово тесто , обикновено то е втасало в опаковката, а когато е с домашно трябва да втаса в тавата.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!