От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

Искам да ви покажа, какво се случва с отразяването на посещенията в блога ми, когато направя едно рестартиране в блога си. Скачат и после някой пак си прави труда да ме натиска надолу... Реших да си тествам рекламите и о, Боже, нищо не се е променило отпреди седем години, когато ми откраднаха парите от рекламите и ме тормозеха по същия начин, без посетители, без коментари и без пари от реклами. Че и рецептите ми присвояват... Споко бе, не съм толкова гламава да пълня партийни каси....:)) само Ви пробвах още ли сте всички по местата си :))) .

петък, 12 ноември 2010 г.

Агнешка чорба


Купувате си един набор карантия и я измивате добре. Слагате я в подсолена вода да кипне и да поври малко, да се попари добре, след което изхвърляте цялата вода като премивате карантията от отделената съсирена кръв. Това предварително попарване го прилагам задължително с купената карантия, защото не е обезкръвена и не е почистена добре. С добре почистена домашна карантия може само да се отпени. Булото и мазнините /измити добре/ и при двата случая не ги попарвам ,а ги слагам направо за същинското сваряване.
Всичко го накълцвате на ситно . 
Нарязвате една връзка зелен лук и леко я запържвате в олио в тенджерата, в която ще готвите супата. Добавяте нарязаната карантия, нарязаните сурови мазнини и разбърквате. Доливате с вода и варите до като месцето стане годно за ядене. След като дробинето се свари, слагате няколко лъжици измит ориз и 2-3 супени лъжици домати от консерва. Може и без домати.
Когато всичко се свари идеално я посолявате ако не сте я посолили. 
Разбивате 1-2 яйца с малко студена вода и лимонтозу и добавяте половин кофичка кисело мляко и пак разбивате идеално и застройвате супата. 
Най-накрая прибавяте една китка зелен магданоз и зелен джоджен и чер пипер. 
Това е !


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!