От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

петък, 12 ноември 2010 г.

Чушки пълнени с извара и доматен сос


Това е авторска рецепта.

В една дълбока купа слагам 1 килограм извара. Прибавям 5 яйца, чер пипер, нарязани скилидки чесън. Ако е безсолна изварата посолявам на вкус. 


Тук яйцата са 3, защото изварата ми е 500 гр.
Това го обърквам добре и пълня изтърбушени пиперки, които нареждам в тава с олио и малко вода. 
Тук приготвям половин доза


Печем във фурната докато хванат коричка. 
Заливам с доматен сос от презрели домати или 1 консерва .Може директно да се изсипе доматито върху пиперките и да се разклати тавата или отделно да се размеси с вода, сол на вкус, малко брашно и червен пипер. Сгъстява се в тавата.Като се изпече го поръсвам с пресен магданоз в чинията и още пасиран чесън.
Дозата извара е за голяма тава с около 20 пиперки. Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!