От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

петък, 12 ноември 2010 г.

Пролетна супа от спанакИзмивате един панер спанак, една връзка зелен лук , една връзка магданоз и няколко стръка пресен дивесил.

Нарязвате зеления лук и го запържвате леко в олио в тенджерата, в която ще варите супата. 
Нарязвате спанака и го слагате при лука да се задуши, колкото да спихне, без да го пържите/само леко да си пусне водата/. Поръсвате го това с две лъжици царевично брашно /може и без/и го заливате с вода. 
Варите супата на махнат капак, защото кипи. 
Слагате и 2-3 супени лъжици измит ориз . Когато се свари ориза и добавяте малко настърган домат от консерва. 
Разбивате 1 яйце с 1 чаша кисело мляко малко лимонтозу и вода и застройвате супата. Чак тогава и слагам нарязания на ситно магданоз и дивесил, 1-2 червени люти чушки за фасон и чер пипер. Ай честито.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!