От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

четвъртък, 9 декември 2010 г.

Салата Боровец

Това си е традиционна Снежанка , но не съвсем, защото няма нищо общо с онова рядко нещо , което продават по магазините.
Моята салата е с много краставици /по възможност с кората за цвят/, с много зелен копър, с достатъчно чесън и задължително едро смлени орехи в нея. Подправките са сол и олио или зехтин.
В моята салата Боровец преобладават съставките и млякото е за спойка. Кръстих си я така, защото когато я правих за един рожден ден , точно тази асоциация ми дойде- краставиците са гората, орехите са шишарките и многото копър са боровите иглички, а млякото е снега .
Луда работа.:))))))))))

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!