От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

сряда, 22 декември 2010 г.

Немски перушки

Ей тук една рецепта от книгата на дядо ми се набива в очи, но идея си нямам за резултата. Ако някоя моя читателка ги направи, нека сподели какво се е получило.


Продукти: 10 яйца, 10 лъжици брашно, 5 лъжици захар и кора от лимон.


Приготовление: Яйцата се отделят. Жълтъците с половината захар се избиват на студено до като побелеят и сгъстят. Белтъците се избиват с останалата захар до гъста пяна, прибавят се към първите, а също и брашното, по-малко, като леко се разбърква с помоща на лъжица. Пържат с в много масло до зачервяване. Сервират се топли със сладко или сироп от вишни или малини.


PS. Това ми прилича на пържено тесто за пандишпан. Трябва да го пробвам. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!