От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

Искам да ви покажа, какво се случва с отразяването на посещенията в блога ми, когато направя едно рестартиране в блога си. Скачат и после някой пак си прави труда да ме натиска надолу... Реших да си тествам рекламите и о, Боже, нищо не се е променило отпреди седем години, когато ми откраднаха парите от рекламите и ме тормозеха по същия начин, без посетители, без коментари и без пари от реклами. Че и рецептите ми присвояват... Споко бе, не съм толкова гламава да пълня партийни каси....:)) само Ви пробвах още ли сте всички по местата си :))) .

четвъртък, 9 декември 2010 г.

Сладкиш "Пиян Изидор"

Това е сладкиш подходящ за любителите на тежките сладки и маслени изкушения.
150 гр. краве масло се разбива с 150 гр. пудра захар. Прибавят се един по един 4 жълтъка, 70гр. брашно с бакпулвер, 1 лъжица какао и 120гр финно смлени орехи. Най-накрая се прибавят 4-те белтъка разбити на сняг.
Като се изпече се маже с мармалад. Върху него се разстила смес от 200гр. смлени орехи , пудра захар на вкус и 100гр ром , без да се вари.
Най-отгоре се маже с крем от 3 яйца, сварени на водна баня с 200гр. пудра захар. Слага се 1 с.л. какао и 200гр масло на пяна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!