От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

сряда, 29 декември 2010 г.

Арабски целувки

Тази рецепта за дребни сладки, нямам спомен от къде съм я записала, но имам амбиции някой ден да я направя.


Продукти : 320 гр. смлени орехи, 240 гр. пудра захар, 4 белтъка, 1 с.л. какао, бишкоти, портокалова есенция, 100гр. шоколад.
Белтъците се разбиват на сняг със захарта. Прибавят се орехите, какаото и се обърква добре. Престоява в хладилника 12 часа. От тази смес се правят малки питки, в средата на които се слага парче бишкота, натопено във вода с портокалова есенция. Свиват се на топчета и се овалват в шоколад. Съхраняват се в хладилника.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!