От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

Искам да ви покажа, какво се случва с отразяването на посещенията в блога ми, когато направя едно рестартиране в блога си. Скачат и после някой пак си прави труда да ме натиска надолу... Реших да си тествам рекламите и о, Боже, нищо не се е променило отпреди седем години, когато ми откраднаха парите от рекламите и ме тормозеха по същия начин, без посетители, без коментари и без пари от реклами. Че и рецептите ми присвояват... Споко бе, не съм толкова гламава да пълня партийни каси....:)) само Ви пробвах още ли сте всички по местата си :))) .

четвъртък, 9 декември 2010 г.

Домашни пилешки хапки

Сурови пилешки гърди около 1 кг. се нарязват на парченца малко по-малки от кибритени кутийки. Овкусявам ги със сол, къри, чер пипер, чесън на прах, или други миризми каквито харесвате. Слагам върху един вестник брашно и в него раздрусвам част от парченцата. С вилица забождам едно парченце, топвам го в разбито яйце и след това в тигана със загрято олио. Много лесно и бързо стават и са къде къде по-вкусни от онези замразените, които продават. 
Една тайничка от мен. Всички хапки, бургери, и шницели, от смляно месо, които продават, от пиле или риба, са направени от малоценни изрезки получени при добива на основните разфасовки. Скоро дори си бях взела едни хапки , които си бяха направо само смлени пилешки кожички на цена 5 лева. Вие си решавате!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!