От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

събота, 11 декември 2010 г.

Скумрия със зеленчуци

авторска рецепта


Изберете 3-4 хубави тлъсти скумрии и ги разсечете разтворени. Ако са много големи си ги направете на големи порции. Посолете ги и ги наръсете с чер пипер и олио и ги сложете в дълбока тава да се пекат. 
Когато станат готови, изсипете върху тях една консерва сварен грах, 3-4 глави лук нарязани на полумесеци и около 1 кг месести домати нарязани на кръгчета или 1 буркан доматена консерва. Хубаво е да е с цели домати или едро нарязани. Това се пече до зачервяване. Може да начупите няколко дафинови листчета и бахарче . 
Скумрията остава отдолу под зеленчуците, и няма вкус на варена, защото преди да се сложат вече е опечена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!