От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

понеделник, 13 декември 2010 г.

Сусамени бисквити

От книгата на дядо.

Продукти : 10 яйца, 400гр. захар, 500 гр. брашно, 100гр. сусам и прах ванилия.

Приготовление 
Яйцата със захарта добре се избиват на огъня до средно сгорещяване, снемат се и се бият докато изстинат и се сгъстят. Прибавят им се сусама , ванилията и брашното, като леко се разбърква. Дресирват се в кръгли форми , посипват се богато със сусам и пекат в умерена пещ. По желание могат да се слепват по две с мармалад.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!