От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

сряда, 5 януари 2011 г.

Експресен сладкиш- 1

Това е един много бърз и много евтин сладкиш. Подходящ е за домакини с две леви ръце, защото няма никаква философия в приготвянето му.


Продукти: 1 кофичка кисело мляко,1 чаена чаша захар, 1 с.л. какао, 1/2 ч. олио, 3 чаши брашно и 1 лъжичка сода бикарбонат.


Приготвяне : Всички продукти се слагат в купа и се разбъркват с миксера до гладко тесто. Пече се до зачервяване. След като се изпече се полива с глазура, приготвена от 1 пакетче масло и 1 пакетче бонбони "Лакта", разтопени на водна баня. 
След като глазурата стегне се реже на ромбчета.
Това е сладкиш от стария комунизъм и идея си нямам има ли още Лакта на пазара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!