От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

сряда, 5 януари 2011 г.

Експресен сладкиш - 2

Продукти : 2 чаши брашно, 1 чаена чаша захар, 2 чаени чаши кисело мляко, 1 ч.л. сода бикарбонат, 1/2 чаша олио и 1 чаша мармалад. 

Всички продукти без мармалада се разбиват в купа с миксер до гладко тесто. 
В намазана с олио и поръсена с брашно тава се изсипва половината от сместа и се слага да се пече на 200 градуса докато хване коричка. Изважда се тавата от фурната за бързо и се намазва с мармалада и се залива с другата половина от тестото. Слага се да се допече. Като изстине се нарязва на ромбчета. 
Във втората част може да си добавите какао или орехи.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!