От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

събота, 1 януари 2011 г.

Как си съхранявам прясно мляко

Вероятно тази моя идея е популярна, но аз съм я открила за себе си и искам да я споделя.
Когато си купувам мляко от стопани, за да съхраня прясно мляко , което да ми е винаги под ръка, открих, че в шишенца от вакумирани сокове ми изтрайва по 2-3 седмици в хладилника/повече не ми се е налагало да му изпитвам срока/.
Докато подварявате голямото количество мляко, когато заври веднага го напълвате в тези шишета , затваряте го стегнато с капачката и го обръщате върху нея докато изстине. Така то вакумира и изтрайва доста дълго, без въобще да си промени свежия вкус. Шишетата ги слагам на капачка в едни халби за бира, за да ги крепят докато изстинат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!