От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

петък, 14 януари 2011 г.

Сладкиш с карамел

Този сладкиш прилича на реване, но е една идея по-вкусен от реването.

На дъното на форма за печене се карамелизира 3 с.л. /50 гр. /захар. 
Върху нея се излива пандишпанова смес от 4 яйца , 1 ч.ч захар, 1ч.ч брашно . 

Пече се на 200 градуса , първо на долен реотан. Като се надуе се включва и горен реотан.

Като се изпече се залива със смес за крем карамел от 1 литър прясно мляко, 4 яйца и 1 чаша захар и ванилия. 
Пече се отново на водна баня около 40 минути. Оставя се да изстине във фурната , след което се прибира в хладилника. Това позволява на карамела да се разтопи и да попие в тестото.
. Консумира се силно изстуден.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!