От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

четвъртък, 20 януари 2011 г.

Омлет с плънка от кайма и гъби

В предният си пост за баница с кайма и гъби, споделих, че приготвената плънка ми дойде малко повече. Тогава реших да направя омлет с останалата плънка. 
Разбих 5 яйца и загрях олио до като вземе да пуши. Изсипват се яйцата и тигана се разклаща леко докато сместа се стегне и малко преди да е готова, слагам плънката само на едната половина и прехлупвам омлета. Внимателно го изваждам от тигана. От горе му рендосах кашкавал на едро и го поръсих с чер пипер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!