От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

понеделник, 10 януари 2011 г.

Мечи стъпки

Продължавам по същество с рецептата за тези вкусни курабийки. 
Това бяха ВИП сладки навремето , наред с тарталетките . Правеха се в едни метални формички донесени от чужбинско. Формичките приличаха на тези мидки, които събираме сега по плажа.


Продукти : 3 пакетчета краве масло или 350 гр мас, 2 ч.ч. млени орехи, 2 ч.ч. пудра захар, 4 ч.ч. брашно, 2 яйца, 1 ванилия, 1 ч.л. канела, 1 ч.л. какао. 
От продуктите се замесва тесто, което се реше с тази формичка. Като се изпекат се поръсват обилно с пудра захар.
Само не помня дали тестото се пече във формички или с една се изрязват всичките и така се пекат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!