От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

Искам да ви покажа, какво се случва с отразяването на посещенията в блога ми, когато направя едно рестартиране в блога си. Скачат и после някой пак си прави труда да ме натиска надолу... Реших да си тествам рекламите и о, Боже, нищо не се е променило отпреди седем години, когато ми откраднаха парите от рекламите и ме тормозеха по същия начин, без посетители, без коментари и без пари от реклами. Че и рецептите ми присвояват... Споко бе, не съм толкова гламава да пълня партийни каси....:)) само Ви пробвах още ли сте всички по местата си :))) .

събота, 19 февруари 2011 г.

Сладки с бира и локум - "Биренки"

Тези сладки са също от доброто старо време. :)

Замесва се меко тесто от :
1ч.ч свинска мас, 1 ч.ч. олио, 1 ч.ч. бира, 1 бакпулвер и бяло брашно и никаква захар.
Има два варианта за оформяне на сладките - на мидки и на топченца.
И в двата случая тестото се разточва и от него се изрязват с чаша кръгчета. В средата на всяко се поставя парченце локум и се свива на топченце или се прищипва като мидка.
За тази доза, отиват точно три кутийки локум.Локумът с мед и орехи е най-вкусен.

Пекат се в умерена фурна до бледорозово, след което се потапят за бързо в сироп от 1 чаша вода и 1 чаша захар, след което се овалват в смлени орехи.


Сиропът е по рецепта и мисля, че е излишен. Моите курабийки станаха много вкусни и пръхкави и без сироп.

2 коментара:

  1. А КОЛКО БРАШНО СЛАГАТЕ?НАЙ-ТРУДНО МИ Е ДА ПРЕЦЕНЯ КОЛИЧЕСТВОТО МУ И ОТ ТАМ ЧЕСТО НЕ МИ СЕ ПОЛУЧАВА ДОБРИЯ КРАЕН ПРОДУКТ.

    ОтговорИзтриване

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!