От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

петък, 4 февруари 2011 г.

Розички - масленки

За любителите на масленките , тук ще представя една много лесна рецепта на много вкусни масленки "Розички", които са подходящи дори за по-представителни случаи. 


Продукти : 1 яйце, 1 пакетче краве масло от 125 гр. , 125 гр свинска мас , 1ч.ч. пудра захар, 2-3 ванилии, брашно и червена и жълта сладкарска боя.


Всички продукти без боята и брашното се разбиват с миксера на крем и се замесват на средно меко, пластично тесто. Тестото се разделя на две части, които се разплескват на питка на масата. На едното му се капва червената боя в концентрация, до получаване на желания от вас нюанс, който ви харесва. На другото му се капва жълтата боя. И двете са разредени с вода ако са на прах. Българските бои, които продават за боядисване на яйца са подходящи за случая. Двете топки се измесват до уеднаквяване на цветовете по цялото тесто.
С метален накрайник за шприцоване на гъсенички се шприцоват розички в тава. 
ТОВА Е ЦЯЛАТА ДОЗА


Изпичат се бързо във фурната на 180 градуса.  Не трябва да си променят цвета.Във средата на всяка розичка се капва капчица разтопен шоколад. Ако се наръсят обилно с пудра захар си остават все така очарователни. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!