От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

понеделник, 7 март 2011 г.

Пълнени пиперки с яйца и сирене

Както съм споменала на страницата "От книгата на дядо", в книжката половината и съдържание е вегетарианска кухня. Понеже от днес сме вече в пости, до Велик ден ще издирвам рецепти на сравнително постни манджи ако не броим яйцата и сиренето .
Днес започвам с една рецепта, която съм я правила.


Вземат се 10-15 пиперки, избушват се и се измиват. 
Вземат се две филии бял хляб, накисват се в мляко да се напоят добре.
Запържва се 1 глава лук в 150 гр. краве масло /това разхищение естествено се заменя веднага с олио :)/. Прибавят се хлябът и половин килограм натрошено безсолно сирене. Счупват се 5 яйца, прибавя се чер пипер, нарязват се 1-2 домата и китка магданоз. Всичко се разбърква и се пълнят изтърбушените пиперки. Заливат се с 4 лъжици масло и се пекат в умерена пещ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!