От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

понеделник, 7 март 2011 г.

Чобанъ гивечъ

от книгата на дядо

В 200 гр. краве масло се запържват 3 глави настърган лук, 3-4 ситно нарязани пиперки и 50 гр сухо грозде /стафиди/. Снима се от огъня и се натрошават 1/4 кг. сирене, 5-6 яйца, прибавя се чер пипер и 1/2 кг. кисело мляко, може и прясно.Всичко това се разбърква добре и се изсипва в намазана тавичка. Пече се до зачервяване.


PS. Стафидите не ви ги препоръчвам лично на мен не ми допаднаха. Въпрос на вкус.

1 коментар:

  1. Страхотна рецепта :) добавих патладжанче /защото имах и се чудех какво да го правя /,добавих и зехтин /освен маслото /и оставих стафидите .пиперът беше повече ,а лукът по -малко ..много съм доволна от резултата :)

    ОтговорИзтриване

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!