От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

четвъртък, 17 март 2011 г.

Супа от праз

Продукти : 1 голям стрък праз, 1 морков, 3-4 супени лъжици домати от консерва, 3-4 с.л. измит ориз, 50/50 зелева чорба и вода, чер пипер, копър и магданоз.
Празът и морковът се нарязват на ситно и се слагат да се сварят във водата. Като се сварят се прибавя зелевата чорба, доматите и ориза. Когато се свари ориза се опитва на вкус и се посолява допълнително, ако има нужда. 
Аз най-накрая слагам олиото, за да си запази вкуса . 
Когато изстине малко се застройва с 1 яйце разбито с малко вода и няколко кристалчета лимонтозу. Внимавайте да не я прекеселите заради зелевия сок. 
Чак накрая и добавям чер пипер,накълцан магданоз ако имам и задължително много копър и малко натрошена изсушена люта чушка.1 коментар:

  1. много ми допадна тази рецепта, може би една от най-сполучливите. браво.

    ОтговорИзтриване

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!