От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

неделя, 8 май 2011 г.

Свинско с грах

В тенджерата, в която ще се готви манджата, се запържват свинските порции до побеляване на месото и лека коричка. Прибавят се нарязана глава лук, морков, предвиденото количество грах. Захлупва се и се оставя да се задуши. След това му се налива вода и се вари до сваряване на граха и месото. Посолява се на вкус. Прибавя му се 1 настърган домат или същото количество от консерва, 1 пълна лъжица червен пипер. Ври още малко и се сгъстява ако има нужда с 2-3 лъжици брашно разтворено във вода.
Най накрая се нарязват няколко скилидки чесън, пресен копър и пресен магданоз, чер пипер.4 коментара:

  1. Много добра рецепта. От всички които изгледах в интернет, тази ми се видя най-близо до моето разбиране за свинско с грах. Готвя я в момента и не мога да ви опиша как ухае в кухнята!!! Благодаря за рецептата.

    ОтговорИзтриване
  2. А, да Ви кажа,който умее да готви не му трябват такива рецепти още повече такива лесни рецепти, то е близко да акъла как може да се направи свинско със грах и какви подправки са нужни. Какви подхождат на граха и какви за свинското :)

    ОтговорИзтриване

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!