От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

петък, 20 май 2011 г.

Бутерки с пилешко месо, кашкавал и подправки

Продукти :
1 пакет бутер тесто 
500 гр. пилешки гърди
2-3 стръка зелен чесън
150 гр. настърган кашкавал
1 сурово яйце
няколко стръка магданоз
миризми по желание : къри, чер пипер, ако не се ползва зелен пресен чесън тогава на прах, някаква друга подправка за пиле каквато имате.

Месото се нарязва на ситни кубченца. Прибавят му се ситно накълцани зеленият чесън и магданоза, другите изредени подправки, яйцето и кашкавала настърган на едро. Всичко това се разбърква и се опитва на сол. Понеже повечето комбинирани подправки са с достатъчно сол, тук сами ще прецените дали има нужда от допълнително.
Бутер тестото се разгъва и се нарязва на квадратчета, които се подреждат в подмазана тава. След като се подредят върху тях се разпределя плънката. 
Пекат се веднага в предварително загряна фурна.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!