От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

вторник, 17 май 2011 г.

Спанак с кисело мляко

Сега ще ви кажа една постна пролетна манджа идеална за моя вкус. 
Измивате голям панер със спанак и го нарязвате две на три. Задушавате го под капак в дълбок тиган с малко олио и няколко стръка нарязан пресен чесън. След като спихне достатъчно му прибавяте 2-3 с.л. пшеничено брашно, разбърквате да се омокри брашното и прибавяте 1ч.ч вода и щипка сол на вкус. След като се образува гладка хомогенна каша се маха от котлона. Като изстине му се прибавя 1 кофичка вкусно кисело мляко , разбъркано със счукан стар чесън, и натрошено на едро сирене. Това се разбърква добре. Нарязва му се 1 китка копър по желание и се залива с цвърнато олио с червен пипер. 


Най е вкусно да се топи с хляб с ръце. :)))))) 
голяма съм шматка

Снимките ми са ужасни защото го снимах тази вечер по мръкнало.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!