От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

понеделник, 20 юни 2011 г.

Лятна манджа с тиквички и кренвирши

Авторска рецепта


1 кг. тиквички се нарязват на резенчета . 
Овалват се в смес от 1 чаша брашно, размесено с 1 лъжица червен пипер и равна лъжичка сол. Набрашнените тиквички се нареждат на дъното на намазнена с олио тава . Отгоре се напръскват с олио и се слагат да се пекат в силна фурна без никаква вода. 


Когато омекнат и се запекат със зачервяване им се прибавя 500 гр настъргани домати и се връщат във фурната да клокнат. Когато доматите заприличат на сосче , се слагат няколко пасирани скилидки чесън, разпределят се 4-5 кренвирша нарязани на колелца, 300 грама натрошено сирене и се залива с 5 разбити яйца. 
Допича се докато стегнат яйцата. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!