От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

четвъртък, 3 ноември 2011 г.

Леща

Дали супа или манджа, лещата се готви по един и същи начин, разликата е само в количеството на водата. 

Изчиства се количеството леща, измива се и се слага да се свари до готовност, с една глава накълцан лук и средно голям морков. След като всичко уври, се добява 1 домат настърган или ситно накълцан, пресен или от консерва. Посолява се на вкус. В малко тиганче се запържва 1 супена лъжица червен пипер в олио и се изсипва в тенджерата. Добавя се малко чубрица, нарязани скилидки чесън и оцет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!