От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

понеделник, 7 ноември 2011 г.

Пържени яйца на очи с добавки

Преди малко бях ужасно гладна и какво -какво реших да си изпържа любимите ми яйца с добавки, каквото имам в хладилника. Обикновено си ги правя с кашкавал, но и филенце не отказвам.

Олиото се загрява и се поставят парченца колбас или тънки филийки филе да цвърнат. Не ги чакам да се припържват, защото ще изгорят до края, а веднага им счупвам отгоре яйцата на очи. Разклащам тиганчето, без да бъркам. Когато яйцата започнат да побеляват отдолу, им слагам филийки кашкавал или натрошено сирене или и двете върху тях , наръсвам ги с червен пипер и чак тогава започвам да ги поливам с лъжица от мазнината. Не ги чакам да се забулват много и не ги препичам, защото яйцето има сочност, като всеки белтъчен продукт. 
Ох, много вкусни станаха. Абе въобще голяма съм работа, това качамак да ти забъркам, яйца да ти изпържа , втора като мене няма. 
Който не си е правил така яйца, да си направи, защото е пропуснал миг от живота си.
Чао.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!