От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

неделя, 8 януари 2012 г.

Супа от свински кости

Любима супичка за дебелата зима.
Вземате свински кости с останало месце по тях и ги сложете да се сварят / в тенджерата под налягане/ до разкапване, с една лъжица сол. Задължително ги отпенете от съсирената кръв още в самото начало.
След като се сварят се изваждат да изстинат малко и да им се обере месцето.
През това време, бульонът от варенето се прецежда в нова чиста тенджера . Добавя се нарязана глава лук, морков и домат/може и без домат, за който обича бели супи/ да се сварят. Може да се прибави корени от пащърнак или малко настъргана глава целина. 
След като обезкостите костите , месото се добавя в супата да ври със зеленчуците. Най накрая се прибавя фиде и се оставя да набъбне добре. 
Супата се застройва с яйце/може 2-3/, разбито добре с малко лимонтозу и студена вода. 
След като се застрои се прибавя пресен магданоз и целина ситно накълцани. Аз имам замразени. И чер пипер .
Приятен апетит. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!