От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

неделя, 12 февруари 2012 г.

Хапки от бяла риба - пангасиус, хек

Филето се размразява добре и се отцежда от водата. Нарязва се на паченца , колкото кибритени кутийки и се овкусява с подправки по избор- сол, чер пипер и други готови смеси за риба.
Парченцата се овалват обилно в брашно.
Разбиват се 2-3 яйца . С виличка се забожда парченце, топва се в яйцето и се слага в сгорещено олио. Пържи се до зачервяване. Полива се обилно с лимонов сок. Поне така я обичам аз. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!