От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

неделя, 12 февруари 2012 г.

Пиле с бял сос, лук, целина и гъби

Това е друг вид пиле с бял сос, което тръгнах да го готвя на фрикасе, но се получи нещо съвсем различно.


Настъргва се 1 глава лук и  1 парче целина около 200 гр . Нарязват се 300 гр гъби на филийки и всичко се слага да се задуши в тенджера с олио. Когато зеленчуците се спихнат се налива бульон или вода да ги покрие 2 пръста. Пускат се няколко бахарчета и 1 лъжица вегета.
След като зеленчуците се сварят, им се прибавя предварително свареното пилешко месо на порции. Моето беше от буркан. След като заври се сгъстява с 2-3 лъжици брашно размито във вода. Наръсва се с чер пипер и му се изцежда сока на 1 лимон.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!