От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

четвъртък, 8 март 2012 г.

Шоколадови сладки с крем

Тези сладки наистина излизат малко скъпички, защото са правени с истински пордукти. 
Много обичам едни слепени сладки, които ги продават на грамаж от едни табли. Те са много вкусни и също не са никак евтини. Моите не се получиха съвсем като тях, предполагам заради мазнината . Аз използвах свинска мас, а онези са с кокосово масло , което масово се използва в сладкарството. В резултат онези курабийки са по ронливи и пръхкави от моите. Ако имате от къде да си купите твърдо кокосово масло , използвайте него.Продукти за една табла слепени сладки:
3 яйца, 1 ч.ч захар,1 ч.ч прясно мляко, 1 пълна чаша от 250 гр свинска мас, 2-3 с.л. какао в зависимост , колко искате да ви е тъмно тестото, 1 бакпулвер и бяло брашно а меко тесто.
Разбивате яйцата със захарта на пяна и прибавяте другите продукти , като може леко да разтопите маста във микровълновата. Замесва се меко тесто, което се шприцова на розички или на формички. 


Изпичат се курабийките и след като изстинат се слепват с гъст мармалад , течен шоколад или маслен крем. Отгоре се напръскват с разтопена шоколадова глазура.
Аз ги слепвах със крема на тази торта /защото я правих по едно и също време с курабийките и ми остана крем/. Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!