От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

събота, 14 април 2012 г.

Крем супа с коприва

Измивате старателно един панер млада коприва, нарязвате я на средно едро.
В една тенджера с подсолена вода слагате да се сварят 1 настърган морков, 1 настъргана глава лук и 2-3 средно големи картофа. След като зеленчуците се сварят ги пасирате с пасатора и добавяте нарязаната коприва да поври малко. Добавяте олио, чер пипер, нарязан пресен магданоз, лимонов сок и това е .

Тази супа на снимката я готвих със сухо картофено пюре. След като се свари моркова с лука, прибавих копривата и след като повря малко прибавих картофеното пюре до желаната ми гъстота. Нататък е както съм я описала.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!