От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

четвъртък, 27 август 2020 г.

Филийки с русенско варено


Тези филийки са по-лесният вариант на принцесите с кайма. Измислила съм си ги, защото се приготвят по-бързо, каймата не се свива, а и детето по ги харесва.
Вземате една голяма консерва Русенско варено. 
Избирайте такова, приготвено само от свинско. Не се спирайте на евтини изпълнения, защото са приготвени от пилешки прат. Има един добър вариант на мляно месо в Лидл, което не носи марката Русенско варено.

Ако консервата е много стегната, я завъртете за 30 секунди в микровълновата. 

Слагате я в купа. Прибавяте и 1 яйце, около 100 гр. настърган кашкавал, малко риган, чер пипер и чубрица. Месото го намачквате добре с вилица и обърквате с добавките.
Намазвате тънко филийки с маргарин и разпределяте сместа върху тях. Излизат ми 8-9 малки филии. 

Печете 15 минути във фурната на горен реотан. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!