От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

Искам да ви покажа, какво се случва с отразяването на посещенията в блога ми, когато направя едно рестартиране в блога си. Скачат и после някой пак си прави труда да ме натиска надолу... Реших да си тествам рекламите и о, Боже, нищо не се е променило отпреди седем години, когато ми откраднаха парите от рекламите и ме тормозеха по същия начин, без посетители, без коментари и без пари от реклами. Че и рецептите ми присвояват... Споко бе, не съм толкова гламава да пълня партийни каси....:)) само Ви пробвах още ли сте всички по местата си :))) .

неделя, 3 януари 2021 г.

Млечна салата с печени чушки

Тази салата е голямо мезе за ракията на новогодишната трапеза. От няколко години редовно я правя.

Продуктите и са :
1 кофичка от 500 гр цедено кисело мляко. 
Макар, че е доста трудно да не купите ментак, все пак не се ориентирайте към най-евтините варианти. 
Поне си направете труда да прочетете на опаковката , че не деликатесен продукт и няма добавка на сухо мляко и растителни мазнини.

Около 500 гр печени белени пиперки или 5-6 хубави тлъсти изпечени, ако я правите салатата през лятото. Може и замразени изпечени да ползвате.

100 гр натрошено бяло саламурено сирене, сол на вкус, чер пипер и 2-3 супени лъжици зехтин. Ако нямате зехтин, олио. 
И 2-3 големи скилиди пасиран чесън.

Всички продукти се слагат в купа, като чушките са нарязани на парченца и се объркват. 
Ами това е салатата! :)Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!