От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия. Нета вече се задушава от плявата на импровизаторите, имитаторите и плагиатите.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

четвъртък, 4 февруари 2021 г.

Пържени банички

Тези банички са ми спешна закуска. Докато ги нагъвам олиото се загрява. Докато пържа първите, нагъвам другите и съм готова с шест бройки за 15 минутки. Другите листи прибирам за друг път.

Правя ги само с кори Одрински. Опитвах веднъж с тънки, но си донахраних домашните любимци с останалите. Никой вече не ги пожела.

Одринските листи ги режа през средата на две. От един лист две банички.

1 голямо яйце с плочка сирене ми стига за 6 броя. Сиренето се намачква с вилицата и се размесва добре с яйцето.

Нагъвам ги на триъгълник по познатия ви начин. Слагат се да се пържат в добре загрято олио, но не прекалено, защото бързо ще се зачервят отвън и вътре пълнежа може да остане течен-суров.

Дори студени остават вкусни.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!