От Дебелана към имитаторите и плагиатите

Рецептите, които съм отбелязала като авторски, може да ги готвите колкото си искате у вас си. Не разрешавам с мои авторски рецепти, да си правите предаванията и изявите в интернет и по телевизията, без да ме упоменавате. Въпрос на възпитание и етика. Създайте си ваше уникално съдържание за продуктово позициониране и печалба от реклама. Като не можете да бъдете оригинални с нищо създадено от вас, не се бутайте на първа линия.
Ако искате по-големи снимки, цъкнете върху тях.

събота, 13 януари 2024 г.

ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ ...
Това са снимки на посещенията на блога ми, за последните 7 дена, откакто си пуснах блога, направени в 19,50ч. на 15 ,01,2024г
Посещенията от САЩ и Ирландия , а и от другите места са на рекламодатели, към които имам права да показвам рекламите им. 
Щом аз не показвам реклами, а те ме посещават да ми видят съдържанието, означава, че престъпниците продължават да показват реклами с моите права на техни сайтове. 
Тези врътки се правят от мощни хора, с безгранични права и никой вече толкова време не им взема мерки и не може да ги озапти.
И моите пари ги няма! Откраднати са!
Разбирате, че все пак, колкото и да съм добра, не съм ви длъжна!
Имам две жалбички до ФБР от

11/29/2012 16:25:53   Complaint ID: I1211291625535252
01/16/2013 15:36:21   Complaint ID: I1301161536213822

Пълна тишина. Тогава поне можеше да пуснеш жалба свободно. Сега ти искат електронен подпис.
Да ви пикам на измислената демокрация.

 

1 коментар:

  1. Привет, дружище! Скажи, а у тебя есть знакомые, которые любят охоту? Как раз нашел отличный сайт с прикольными открытками и картинками для мужчин-охотников! Там настолько стильные картинки с днем рождения, что все будут на них завидовать! Так что, я бы на твоем месте сразу перешел по ссылке Прикольная картинка с днем рождения мужчине охотнику стильные и выбрал самую крутую открытку для своего друга-охотника. Я уверен, она точно ему понравится! Удачного выбора!

    ОтговорИзтриване

Към хората, които искат да оставят коментар нека знаят, че не съм наложила абсолютно никаква модерация и предварително одобрение на вашите мнения. Ако не си виждате мненията вината не е в мен. Аз също не зная за тях! Тези които се появяват под публикациите ми са под чужд контрол и преценка. Това е нашата демокрация!